Konstdepartementet

• En ny plattform för skoluppdrag.

Varje år bjuds nordiska och internationella konstnärer in. I dag finns mer än 50 permanenta verk i samlingen, producerade speciellt för Wanås Konst.

Du som arbetar konstnärligt med barn och unga i skolans värld, eller har planer på att göra det; vi är tillsammans med Konstnärscentrum, Illustratörcentrum och Centrum för fotografi med och utvecklar Konstdepartementet, en ny rikstäckande utbudsplattform, för skolprojekt. Plattformen är en förmån som ingår för medlemmar i Konsthantverkscentrum. Gå in och kika på Konstdepartementet, några av våra medlemmar har redan registrerat sig!

Konstdepartementet drivs av Konstnärscentrum i samarbete med Centrum för fotografi, Illustratörcentrum och Konsthantverkscentrum.

Läs mer

Har du frågor om Konstdepartementet?

Få vårt nyhetsbrev

Stockholm • Malmö • Göteborg